Na jaře vyjde Monster Energy Supercross 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na jaře vyjde Monster Energy Supercross 2

Na jaře vyjde Monster Energy Supercross 2

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2018 10:51
Reklama

Všichni víme, že několik měsíců po třetím Ride přijde další hra od Milestone, jenom jsme čekali na to, která. Poněkud překvapivě to je Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2, čili pokračování licencovaných závodů ze zámoří. A trochu překvapivě na to Milestone nejsou sami. S vývojem totiž vypomáhá studio Feld Entertainment.

Zcela upřímně, dokud neuvidíme výsledek, výraznou změnu v kvalitě hry s příchodem nového partnera nečekáme. Jestli toto partnerství něco znamená, tak snad jen to, že už ani Milestone nestačí sypat hry v takovém tempu, jako dosud. Pravdou ale je, že motorky jdou Italům výrazně lépe než dvoustopé arkády, takže ať už hovoříme o MXGP, Moster Energy Supercrossu nebo především o sérii Ride, jedná se vždy o tu lepší část.

Už Tadeáš letos v březnu prohlásil, že první díl kráčí po správně cestě... leč bolestivě zakopává. A na dílčích změnách bude novinka stát a padat. Irvin Zonca, šéf game designu v Milestone, řekl, že hlavním cílem první hry bylo vytvořit adrenalinovou sérii, kterou bude zábava hrát a na hráče přenese to nejlepší ze závodů Supercrossu. Monster Energy Supercross 2 ale půjde dál: „Gameplay se nezastaví na trati, ale umožníme hráčům prožít komplexní život závodníka včetně tréninku, rozhovorů, sponzorských aktivit a další.“

Takže namísto úprav je stěžejním tahákem nová kariéra. Z jejího popisu, že půjde především o slávu a obdiv fanoušků. Známe dnešní dobu, nejde ani tak o výkony jako spíše o samotnou postavu závodníka. „Život šampiona Supercrossu není jen o závodění,“ říkají autoři. Novinkou je, že každý závodník si může zvolit svůj styl, nejen tedy co se týče závodění, ale samozřejmě i života okolo. Jinými slovy, nebude chybět ani tvorba image.

Obecně, úprava čehokoliv bude v Monster Energy Supercrossu na úplně jiné úrovni, než minule. Pokud vám jde o ladění vašeho stroje, autoři slibují až 300 součástek, které můžete upravit, aby vám motocykl seděl jako ulitý. No a když jsme u „udělej si sám“, návrat hlásí i editor tratí, který by měl být samozřejmě vylepšený. To platí i pro samotnou herní stránku a toho, jak se stroje na trati chovají, ale dokud nebudeme mít novinku v ruce, neuvěříme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama