Trailer na Atomic Heart vyvolává další otázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Atomic Heart vyvolává další otázky

Trailer na Atomic Heart vyvolává další otázky

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 10. 2018 14:32 1
Reklama

Není to tak dávno, co jsme vám přinesli informace ohledně toho, že sci-fi záležitost Atomic Heart ještě před vydáním bude mít betu. Stále o ní ale máme docela málo informací a od nového traileru jsme očekávali, že alespoň něco nám objasní. Opak je ale pravdou, protože vyvolává ještě více otázek.

Na youtube kanálu vývojářského studia Mundfish se objevilo video s názvem Soviet Television at Facility 3826. Je to právě ta základna, do které budete jakožto člen KGB vysláni, abyste objasnili, proč se z ní tak dlouho nikdo neozývá. V místnosti, kam nám video zavede, to nevypadá úplně nejlépe. Po zemi se totiž válí nejen rozházené papíry, ale i lidská těla zbrocená krví.

Vývojáři stále kolem celého projektu dělají tajnosti a my ani neočekáváme, že se před vydáním dozvíme něco konkrétního. Atomic Heart má být přeci jen příběhovou hrou, takže by byl nesmysl, kdyby celou zápletku vyzradili předem. Na vydání hry si ale budeme muset ještě nějaký pátek počkat. Beta je totiž plánovaná až na poslední čtvrtletí příštího roku. Pokud se od ní chcete zapojit, tak přístup dostanete spolu s předobjednávkou na oficiálních stránkách vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama