V kampani BF V si zahrajeme i za Němce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V kampani BF V si zahrajeme i za Němce

V kampani BF V si zahrajeme i za Němce

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 10. 2018 15:27 7
Reklama

Battlefield V vychází už 20. listopadu, a proto nás DICE neustále zásobují novými zprávami. Tentokrát se s námi autoři podělili o aktuální i informace o příběhové kampani, která bude jako minule složena z několika War Stories. O tom už samozřejmě víme, ovšem tentokrát vypustili poněkud kontroverzní zprávu.

Poslední z War Stories vás totiž oblékne do uniformy německého vojáka, což nebývá obvyklé. Žánrem, který měl alespoň jakési zastoupení této vyloženě historicky negativní strany v příběhových kampaních, byly strategie. Ve střílečkách bylo sice možné hrát, ale převážně při online kláních. Proto je tedy velmi zajímavé, že DICE tuto možnost nabízejí.  Jakoby už kontroverzí ohledně nejnovějšího přírůstku do série nebylo málo. Není to tak dávno, co si nemalé množství lidí stěžovalo na přítomnost ženských postav ve hře.

Autoři ale uklidňují.  Prý to rozhodně nebude nějaký hrdinský epos.  Kapitola The Last Tiger, do které se budete moci ponořit v prosinci letošního roku, bude o finálních dnech německé válečné mašinerie. Příběh se bude točit okolo posádky tanku Tiger, která na konci války zpochybňuje ideologii nacistického Německa.  Navíc, jak se zdá, fanoušci po něčem takovém volají už od Battlefieldu 1. Podle designéra Daniela Berlina jim zpětná vazba z předešlého dílu jasně naznačila, že hráči by si rádi vyzkoušeli prožít konflikt z pohledu Němců. Dalším důvodem pro tuto epizodu je také fakt, že tanková mise z Battlefieldu 1 byla prý jednou z nejoblíbenějších War Stories minulého dílu.

No, volba je to vskutku odvážná, to určitě, ale je pravda, že pokud se to podaří, tak by to mohlo být zajímavé. Přeci jen se nám ještě nikdy nestalo, že bychom se ocitli ve válečném konfliktu z druhé světové války na opačné straně barikády.  A co si myslíte vy? Láká vás se podívat na největší konflikt v dějinách z druhé strany, nebo si myslíte, že něco takového není vhodné? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama