Nový trailer láká na Farming Simulator 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer láká na Farming Simulator 19

Nový trailer láká na Farming Simulator 19

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2018 13:14
Reklama

Videohry od nepaměti zprostředkovávají zážitky, na které v reálném životě nedosáhneme (nebo bychom skončili ve vězení). Někomu ale stačí relativně málo, nemusí cestovat na měsíc, nemusí mít v garáži La Ferrari s Huracanem, ani prožít druhou světovou valku, ani nemusí toužit po pobytu ve Středozemi. Stačí mu kombajn, traktor, malé pole a klidný život farmáře mezi obilím a prasaty. Na tyto hráče cílí Farming Simulator.

Jeho nejnovější díl vyjde už 20. listopadu, a i když bychom našli větší tituly podzimní sezóny, na pravidelnou dřinu a pot se těší miliony hráčů. Vůbec poprvé má ale série od vydavatelství Focus Home poměrně vážnou a silnou konkurenci, a tak se musí autoři snažit, aby fanoušci nehledali alternativu jinde. A že novinkami nešetří - zisk licence strojů John Deere, ale nejde jen o ně, ale samozřejmě i o celou farmu, aktivity nebo hospodářská zvířata.

Jak ukazuje nové video, na farmě by si člověk mohl užít i kus zábavy a ve chvilkách volného času se podívat na svět z jiné perspektivy. Jeden klasik říká, že neexistuje hezčí pohled na svět než z koňského hřbetu. I když mu jiní oponují, že ve své době ještě neletěl letadlem, tak projížďka na koni má něco do sebe. A pokud si jednoho hnědáka opatříte, můžete se na něm projet i ve Farming Simulatoru 19.

Nejsou to ale jen koně, chovat budete i jiná zvířata. Některá známe, jiná se objeví poprvé. Všechna však budou mít vlastní specifika, která musíte respektovat, abyste byli při chovu co nejefektivnější. Odměnou vám bude prosperující farma. Možností, jak vydělávat, bude v historii hry nejvíce, k čemuž vám dopomůže zatím nejširší nabídka strojů i plodin. Ale to už bychom se opakovali. Ve zkratce by mělo jít dosud o ten nejlepší a největší Farming Simulator, a díky dílčím změnám i o ten nejhezčí. Uvidíme za měsíc.

Farming Simulator 19 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama