Rocket League opět odkládá cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League opět odkládá cross-play

Rocket League opět odkládá cross-play

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 10. 2018 13:14 3
Reklama

Psyonix už při vydání jejich hitu Rocket League šli příkladem ostatním vývojářům a crossplatform hraní protlačovali, kde jen mohli. Očekávali jsme, že když konečně svá vrátka pootevřela i Sony, že Psyonix budou jedni z prvních, kteří propojí hráče na všech platformách. Stále jsme se toho ale ještě nedočkali a prý to nestihnou ani do konce letošního roku.

Souvisí s tím hlavně plánované vydání nového systému RocketID, které je exkluzivní pro každého hráče a nevztahuje se na platformu. Ve skutečnosti je to ale složitější. Na jejich oficiálních stránkách se můžete dočíst, že spuštění RocketID na všech platformách bylo původně plánované na konec roku, ale muselo být posunuto až na začátek toho příštího.

“Dobrou zprávou ale je, že s nedávným oznámením Sony ohledně zpřístupnění cross-platform funkcí můžeme RocketID předběžně připravit na propojení skrz všechny platformy,” uvádí Psyonix ve svém vyjádření. Po jeho vydání může Rocket League dosáhnout ještě větší popularity než nyní. Může se zdát, že ta hlavní vlna kolem této hry už odplynula, ale podle statistik měla na začátku roku kolem 40 milionů hráčů, což je opravdu slušné číslo.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama