Dva disky PS4 verze RDR2 potvrzeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dva disky PS4 verze RDR2 potvrzeny

Dva disky PS4 verze RDR2 potvrzeny

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2018 14:52 35
Reklama

Týden před vydáním kovbojky od Rockstaru jde do tuhého. Předobjednávky vyřízené, teď už jenom připravit konzole na macatou porci dat. V této souvislosti jsme již informovali, že je potřeba počítat s náloží dat, jejíž velikost přesahuje magické číslo 100 GB. Vypadá to však, že na samotnou instalaci bude potřeba uvolnit daleko víc místa, minimálně v případě konzole PlayStation 4.

Pokud totiž majitelé konzole od Sony zakoupí digitální verzi, musí připravit 99 GB pro samotnou hru a k tomu dalších 50 GB prostoru, který bude využíván během instalačního procesu. Celkem je tedy potřeba uvolnit necelých 150 GB. To už je slušná výzva. Nutno dodat, že po instalaci se 50 GB opět zpřístupní. Xbox One žádné místo navíc během instalace vyžadovat nebude.

Zároveň můžeme již nyní téměř s jistotou potvrdit, že krabice s hrou bude obsahovat dva disky. O této možnosti se spekulovalo již začátkem října, když herní obchod GameStop zveřejnil obrázek podezřele široké krabičky s hrou. Nyní se objevila fotka s další krabičkou, tentokrát jde o steelbook. Vnitřní část obalu je uzpůsobena na dva disky. Krabička s verzí pro Xbox One se bohužel zatím neobjevila, dá se ale předpokládat, že dva disky obdrží i majitelé konzole od Microsoftu.

Už máte připravené místo? Které hry budou muset udělat místo RDR2? Pochlubte se v diskuzi. Hra vychází 26. října na Xbox One a PlayStation 4, objednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama