Battle royale v BF5 nejdříve v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle royale v BF5 nejdříve v březnu

Battle royale v BF5 nejdříve v březnu

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2018 13:59 4
Reklama

Dlouho očekávaný souboj mezi Battlefieldem a Call of Duty se blíží. Naposledy se oba titáni potkali před dvě lety (a propos s Titanfallem, když už je řeč o titánech) a teď se k novému klání opět schyluje. Tak nějak nám ale přijde, že se omezilo pouze na souboj, čí režim battle royale nakonec bude lepší. Call of Duty vykročilo správnou nohou, Battlefield ale letos nevykročí vůbec.

Blackout versus Firestorm, to jsou oba režimy, o nichž je řeč. Blackout se povedl a vůbec poprvé jsme dostali battle royale od AAA vydavatele. EA mohlo Activision prakticky okamžitě následovat, ale došlo k odkladu. Dlouho jsme nevěděli, jak dlouhá prodleva vlastně bude, ale když jsme se její délku dozvěděli, radost nám neudělala. Firestorm v Battlefieldu V vyjde až na jaře příštího roku.

Jinými slovy, přinejlepším dojde k odkladu o čtyři měsíce. To je dost času na to, aby AAA battle royale bitvu vyhrál Treyarch s Black Ops 4. Vývojáři Battlefieldu, studio DICE, samozřejmě ve svém vyjádření říká, že vytváří takový produkt, který přinese vůbec to nejlepší ze série jako takové, například týmovou hru, vozidla nebo destrukci, otázkou ale je, jestli to nebude až příliš pozdě.

Informace vyplynula z plánu na podporu hry po vydání. Prosinec a leden nabídne kosmetické úpravy vozidel, tankovou bitvu na území Belgie a cvičiště, na němž můžete procvičovat vlastní schopnosti. A také nový příběh do singleplayeru, „The Last Tiger“. Od ledna do března to budou Grand Operations a další nové režimy. Rush a Squad Conquest spolu s Combat Strike. No a právě po březnu příštího roku to bude battle royale, nová mapa (Řecko), nové mise a nový režim do multiplayeru.

Zklamání? Trochu ano. Je třeba mít ale na paměti, že battle royale v žádném z předešlých dílů nebyl a i tak se série těší značné popularitě. Pokud ale souboj omezíme na aktuálně nejpopulárnější režim napříč hrami, asi jsme čekali, že k souboji hegemonů dojde o něco dříve. Tak či tak si můžete Battlefield už teď předobjednat na Xzone.cz. Vychází 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama