Forza Horizon dostává editor tratí a další
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon dostává editor tratí a další

Forza Horizon dostává editor tratí a další

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2018 10:51
Reklama

První velká aktualizace pro Horizon 4 vychází tento čtvrtek a studio Playground Games oznámilo, co pro hráče chystá a co je nemine. Nejdůležitějším přídavkem bude vlastní tvůrce tratí. Ten umožní hráčům vytvořit jakoukoliv závodní trať kdekoliv na mapě. Bude se jednat o vyspělou verzi, která byla dostupná již ve Forza Horizon 3, ale zdaleka se nejedná o jedinou novinku. 

Vytváření vlastní tratě bude velice jednoduché a intuitivní. Bude potřeba jen zadat startovní bod z jakéhokoliv existujícího startovního bodu události ve hře, poté postačí jen řídit auto a "malovat" trasu dle libosti. Následně však může být trasa vytvořena kontrolními body kdekoli na mapě včetně střech budov. Dále bude možnost odsunout kontrolní body, upravovat je na šířku i délku či znovu překreslit mapu, pokud snad nebude hráč spokojený se svým výtvorem.

Aktualizace také nabídne první nový příběh od vydání hry. Jeho název bude British Racing Green a bude se soustředit na objevování automobilů vyrobených ve Velké Británii. Zahrnuty mají být značky jako Aston Martin, McLaren, Talbot Sunbeam a Mini. Nový příběh bude dostupný od 50. levelu a odměnou za jeho dokončení bude Bentley 8 Litre. Jedná se o vintage limuzínu, která se ve hře prodává za více než milion kreditů.

Dále aktualizace implementuje řadu oprav chyb, včetně kritické chyby v pokroku, kdy hráči příležitostně mohli ztratit pokrok v denních a týdenních výzvách Forzathonu. Mimo jiné aktualizace přidá možnost opustit Team Adventure a zvýší kvalitu stromů a trávy v dálce na PC při extrémním nastavení.

V neposlední řadě nás také čeká příchod letní sezóny, která tak ukončí čtyřtýdenní sezonní cyklus ve Forza Horizon 4. Na hráče tak čeká 28 nových sezónních událostí, co-op šampionát a PR kousky. Dále můžeme očekávat předměty s tématikou přicházejícího Halloweenu a samozřejmě osm nových aut pro majitele car passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama