Hitman 2 odhaluje všechny lokace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 2 odhaluje všechny lokace

Hitman 2 odhaluje všechny lokace

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 10. 2018 08:14 1
Reklama

Tentokrát nový díl stealth akce Hitman nebude vycházet po epizodách, jako tomu bylo v roce 2016. Hitman 2 vyjde pěkně v celku. Dnes nám IO Interactive představilo nový trailer, který odhaluje všechna místa, kam se s agentem 47 podíváme.

V ukázkách, které nám vývojáři představili už dříve, jsme viděli Santa Fortunu v Kolumbii pokrytou hustou džunglí a vůbec první trailer se odehrával na závodech v Miami. Celkově bude Hitman 2 obsahovat 6 obrovských lokacích, ve kterých budete mít několik různých možností, jak dosáhnout požadovaného cíle.

Krom Miami a Kolumbie se podíváme třeba na Nový Zéland, kde cílem bude luxusní vila poblíž pláže. Dále pak naše kroky povedou do Bombaje, Whittleton Creeku a na Isle of Sgàil v severním Atlantiku. U žádného z míst není blíže specifikované, co bude náplní mise, ale je docela logické, že to si chtějí vývojáři nechat až do samotné hry.

Na závěr je ještě připomenut Himmelstein v Rakousku, kam se vydáme v rámci kooperačního módu Sniper Assassin, který můžete hrát už nyní, pokud jste si Hitmana 2 předobjednali. Hra pak vychází 13. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjenat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama