Borderlands dostává updaty. Přijde DLC?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands dostává updaty. Přijde DLC?

Borderlands dostává updaty. Přijde DLC?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 10. 2018 14:40 4
Reklama

Na nový titul ze série Borderlands čekáme již přes tři roky. Povedený a extrémně návykový druhý díl vyšel v roce 2012, následoval jej o něco hůře přijatý, leč stále zábavný The Pre-Sequel!, a následně i povedený spin-off Tales from the Borderlands od Telltale Games.

Právě jeho pátá epizoda byla tím prozatím posledním obsahem z planety Pandora, přičemž nové série, po které fanoušci delší dobu volají, se bohužel díky krachu Telltale nedočkáme. To, že se dělá na plnohodnotném třetím dílu hlavní série, potvrdil Randy Pitchford, CEO studia Gearbox, již před třemi léty, kromě technologického dema na Unreal Engine 4. generace jsme se však zatím nedočkali žádných dalších důkazů o existenci hry.

Když teď Gearbox začal teasovat nový titul, kterým se nakonec stal „jen“ port druhého dílu pro virtuální realitu, fanoušci nebyli zrovna nadšení. V posledních dnech však starší díly série, tedy Borderlands 2 a The Pre-Sequel!, začaly dostávat záhadné updaty v databázích Steamu. Dle pozorování fanouška z YouTube kanálu SupMatto žádná ze zmíněných her nedostala update v minulých dvou letech, za poslední tři týdny však Pre-Sequel dostal dvě aktualizace, a druhý díl dokonce hned osm.

Dle záznamů v databází SteamDB by to mohlo znamenat nové DLC, které je na SteamDB zatím přiřazeno k Pre-Sequelu, přičemž náznaky poukazují na to, že by se nový obsah mohl dotýkat nejoblíbenějšího záporáka, Handsome Jacka, a možná i díla H. P. Lovecrafta.

Je však otázkou, zdali se jedná jen o zbožné přání fanoušků, nebo reálnou možnost. Jak je podotknuto ve videu, není úplně obvyklé, abyste se hře dva roky nijak nevěnovali a následně do ní nasolili nemalé množství updatů, nicméně známe Gearbox. Je docela dobře možné, že půjde jen o několik doplňků uvozujících vydání VR verze dvojky, případně by se mohla chystat jedna z tradičních kolekcí, obsahující většinu (ale nikdy ne všechen) obsahu ze všech dílů.

Ale pak se v nás probudí vnitřní fanoušek a… Že by se jednalo o nějakou epizodu, uvozující třetí díl? Co na to vy, naši čtenáři? Projedeme se konečně na Butt Stallionovi a Kriegově masovém bicyklu? Diskutujte!

A pokud vám série Borderlands náhodou unikala, můžete si její díly pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama