Epic Games otevírá dvě nová studia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Games otevírá dvě nová studia

Epic Games otevírá dvě nová studia

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 10. 2018 10:20
Reklama

Spolu s obrovským úspěchem battle royalu Fortnite si může studio Epic Games dovolit dělat rozhodnutí, o kterých se jim před pár lety ani nezdálo. Růst Fortnitu také znamená, že na něm stále musí pracovat víc lidí a Epic nyní bude mít velkou posilu v podobě dvou nových studií, v Austrálii a na Novém Zélandu.

Otevření nových studií bylo oznámeno na konferenci Game Connect Asia Pacific. Na vrchní pozici bude Tony Reed, který byl v minulosti CEO australské GDAA asociace. V Epicu je teprve pár týdnů, ale dle jeho slov jistě bude vývoj nových věcí probíhat v pořádku. Zatím nebylo odhaleno, na čem přesně se v těchto studiích bude pracovat.

Epic Games tak po koupi společnosti, která vyvíjí anti-cheat, tedy pokračuje v růstu a podle všeho se jen tak nezastaví. Spekulace hovoří o tom, že plánují otevřít další studio ve Finsku, ale oficiálně zatím nic není potvrzeno. S Fortnitem se jim nicméně stále daří výborně, a neočekáváme, že by se jeho popularita měla kompletně vytratit během blízké budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama