Just Cause 4 se chlubí novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 se chlubí novým trailerem

Just Cause 4 se chlubí novým trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 10. 2018 14:25 2
Reklama

Just Cause 4 vychází na počátku prosince, ale už teď má za sebou slušnou řádku trailerů, v nichž se chlubí svými přednostmi. Samozřejmě se jedná hlavně o destrukční model prostředí a divokou akci, kterou si budeme moci s Rico Rodriguezem po třech letech zase užít. Dnešní trailer je ale o něco poklidnější. Tedy aspoň zpočátku.

Má nám totiž ukázat půvaby ostrova Solís, kde se děj nového dílu odehrává. Trailer si navíc užijete o to víc, pokud máte doma ultrawide monitor. Samozřejmě se nakonec vše zvrhne a místo poklidného sledování krajinek a rozličných prostředí se znovu o slovo přihlásí adrenalinová akce, zběsilé kousky na zemi, ve vzduchu i na vodě a hromada pompézních explozí. A samozřejmě tornáda, poznávací znamení nového dílu.

Hru pohání Apex Engine, ta samá technologie, kterou uvidíme v Rage 2. Díky tomu se opět můžeme těšit na rozlehlou herní mapu, pokročilou fyziku a již zmíněnou destrukci. Hlavním tahákem je Extreme Weather System, jenž přinese ona zmíněná tornáda a další vlivy počasí.

Just Cause 4 vychází 4. prosince na PC, PS4 a Xbox One. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama