Civilizace 6 na Switchi bez multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Civilizace 6 na Switchi bez multiplayeru

Civilizace 6 na Switchi bez multiplayeru

Ferdys

Ferdys

2. 11. 2018 15:00 1
Reklama

Vše to začalo jako obvykle na Redditu. Uživatel jménem WinneonSword si totiž během prohlížení profilu šesté Civilizace všiml něčeho divného. U řádku určující počet hráčů se udává hodnota jeden, maximálně čtyři hráči. A to pouze přes lokální síť, tedy LAN. Na celé kartě hry pak není o online multiplayeru žádná zmínka.

Nedlouho poté začali fanoušci diskutovat, že by multiplayer mohl přijít v budoucím patchi. 2K však všechny debaty uzavřel se slovy, že Civilizace 6 pro Switch multiplayer obsahovat nebude. Hráči se tak musí spokojit s hraním pouze na lokální síti.

Fanoušci jsou tímto stanoviskem právem pobouřeni a cítí se být podvedeni. Civilizace má velkou online základnu a mnoho hráčů doufalo, že si budou moct zahrát s přáteli online. Sám objevitel této informace WinneonSword komentuje situaci se slovy. “Pokud nebude online multiplayer přidán v Day one patchi, budu se těžko přemlouvat ke koupi Switch verze. Online stránka hry pro mě byla v sérii Civilizace klíčovým a hlavním důvodem proč jsem si hru tolik užíval.“

Ne všichni to ovšem vidí tak tragicky a odvolávají se na stále solidní zážitek ze hry pro jednoho hráče. A jak to máte vy? Byla by pro vás absence online hraní v Civilizaci důvodem pro zrušení koupě?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama