Destiny 2 je na PC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 je na PC zdarma

Destiny 2 je na PC zdarma

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 11. 2018 14:11 20
Reklama

Po několika víkendech, kdy měli hráči na PC i konzolích možnost vyzkoušet zdarma multiplayerovou FPS Destiny 2 přichází vydavatel Activision s další zajímavou nabídkou. Ta se tentokrát týká pouze platformy PC, kde si můžete hru v následujících dvou týdnech bezplatně aktivovat přes obchod Battle.net.

V tomto případě se nejedná o pouhou možnost si Destiny 2 na omezenou dobu vyzkoušet, ale pokud si ji do 18. listopadu stihnete pořídit, už vám zůstane. Nutno podotknout, že se jedná pouze o základní verzi hry, takže pokud stojíte o obsah z nedávno vydaného rozšíření Forsaken, budete si ho muset dokoupit.

Po zářijovém zařazení Destiny 2 do nabídky her zdarma v rámci programu PS Plus a aktuální akci na Battle.netu sice hodnota základní verze hry pouhý rok po vydání značně klesla, ale přibylo do ní spousta nových hráčů, a tudíž i potenciálních zájemců o DLC. Z této situace snad budou nakonec těžit jak hráči, tak vydavatel. Zklamáním může být aktuální dění kolem Destiny 2 pouze pro fanoušky, kteří hru podpořili za plnou cenu už v prvních měsících po vydání, protože někteří z nich by si možná rádi těch pár měsíců počkali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama