Diablo Immortal je hrou pro mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo Immortal je hrou pro mobily

Diablo Immortal je hrou pro mobily

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 11. 2018 16:22 21
Reklama

Letošní Blizzcon se netýká pouze hraní na PC a konzolích. Na řadu přišly i mobily, a to hned v čele s jednou z největších značek Blizzardu. Nový díl série Diablo, navazující na expanzi druhého dílu s podtitulem Lord of Destruction, se jmenuje Diablo Immortal a už brzy se ho dočkáme na mobilních zařízeních.

Hra nabídne většinu hratelných tříd z Diabla III, i když některé z nich budou mít upravené schopnosti tak, aby lépe vyhovovaly hraní na cestách. Celkově by měla být hra do velké míry podobná svým předchůdcům, takže nás čeká klasický pohled shora, dungeony a tisíce démonů k rozsekání.

Diablo Immortal bude obsahovat i plnohodnotný multiplayer, takže se budete moci do některé z osmi zón přístupných po vydání podívat s přáteli. Zatímco do venkovních oblastí se ke svým kamarádům můžete připojit kdykoli, dungeony budou uzavřené instance pro čtyři hráče, kde si poradíte s hordami nepřátel a těžkými bossy.

Jak je u dnešních her zvykem, i Diablo Immortal bude postupně Blizzard obohacovat novým obsahem, takže počet oblastí k prozkoumání ani hratelných tříd ještě není konečný. Hra se bude ovládat virtuálním analogem na levé straně, který bude doplněný pěti schopnostmi aktivovatelnými na straně pravé. Celkově jich bude mít každá z postav k dispozici 12, všechny je ale najednou používat nepůjde.

Konkrétní datum vydání hry ještě bohužel neznáme, čekat na ní ale jistě nebudeme dlouho. Nedočkavci se mohou už teď registrovat do hry na Google Play Storu, uživatelé iOS ji ve svém obchodě uvidí zřejmě až při jejím dokončení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama