Představeno šest setů Lego Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představeno šest setů Lego Overwatch

Představeno šest setů Lego Overwatch

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 11. 2018 14:56 2
Reklama

Už v říjnu naznačil Blizzard brzkou spolupráci s Legem limitovanou edicí malého setu s robotem Bastionem. Stavebnice prodávaná exkluzivně na e-shopu Blizzardu je už sice v tuto chvíli vyprodaná, ale fanoušci multiplayerové FPS Overwatch si přece jen brzy budou mít s čím hrát. V rámci Blizzconu bylo totiž představeno hned šest nových Lego setů s tématikou této hry.

Stavebnice, seřazené podle velikosti a počtu dílků, se budou jmenovat Tracer vs. Widowmaker, Hanzo vs. Genji, Dorado Showdown, D.Va & Reinhardt, Bastion (zvětšená a vylepšená verze původní limitované edice) a Watchpoint: Gibraltar. Obsahem budou samozřejmě i související minifigurky – Tracer, Widowmaker, Hanzo, Genji, Soldier: 76, McCree, D.Va, Reinhardt, Pharah, Mercy, Reaper, a Winston.

Cena jednotlivých setů odstartuje na 15 dolarech za nejmenší a dosáhne na 90 dolarů za nejdražší z nich. Na americkém Lego e-shopu jsou už stavebnice k předobjednání, dostupné ale budou až 1. ledna. Stejné datum spuštění prodeje se dá očekávat i u nás, ačkoli předobjednávky k dispozici zatím nejsou a možná ani nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama