Blizzard zatím nemá plány na Warcraft IV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard zatím nemá plány na Warcraft IV

Blizzard zatím nemá plány na Warcraft IV

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 11. 2018 14:50 13
Reklama

Asi nebudeme úplně lhát, když řekneme, že letošní Blizzcon možná zvednul větší vlnu ohlasů, než samotný Blizzard předpokládal. Jak už jistě víte, spousta z reakcí nebyla úplně kladná, a právě v nevoli okolo mobilního Diabla tak trochu zanikla zpráva o remasteru třetího Warcraftu.

S jeho oznámením se však zákonitě zvedla i vlna dotazů na téma, zdali se tedy náhodou nechystá i plnohodnotný čtvrtý díl legendární strategické série. Ani v téhle oblasti však Blizzard fanoušky příliš nepotěší – jak totiž prohlásil senior producent společnosti, Pete Stilwell, nemáme si zatím dělat plané naděje.

„Úplně bych to nevylučoval, ale momentálně nemáme žádné plány okolo Warcraft IV. Remaster třetího dílu je pro nás momentálně absolutní prioritou.“ Tak zní jeho slova, a přestože by brzké oznámení „čtyřky“ dávalo smysl, i přes divoké spekulace se jej asi jen tak brzy nedočkáme.

Jaký máte na momentální situaci okolo Blizzardu názor vy, naši čtenáři? Dělá tato populární firma dobře se sázkou na remastery, nebo je po mnoha letech čas na plnohodnotný díl?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama