Wargaming oznamuje nové akční RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wargaming oznamuje nové akční RPG

Wargaming oznamuje nové akční RPG

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

8. 11. 2018 15:05
Reklama

Nebyl by to správný listopadový den, abychom v novince alespoň jednou nezmínili Diablo. O blamáži v podobě oznámení mobilní hry z této série již samozřejmě všichni víte, některé společnosti však situace využily ve svůj prospěch – Grinding Gear Games oznámili příchod Path of Exile na PlayStation 4, a Wargaming dnes štafetu přebral se zbrusu novým titulem.

Jmenuje se Pagan Online, a jedná se o akční RPG s izometrickým pohledem. Hráče chce stavět proti hordám divokých nepřátel, v čele s pomstychtivými starověkými bohy a démonickými potvorami, založenými na předkřesťanské mytologii. Vývoj byl svěřen do rukou srbských Mad Head Games, jedněm z průkopníků herního průmyslu na Balkánu.

Samotní vývojáři se pak chlubí tím, že kromě krvavých bitev si ve hře užijeme i spousty dalších režimů s různými stupni obtížnosti. Obsah bude navíc průběžně aktualizován, a to včetně dalších epizod, nazvaných Battle Chapters.

Více informací se dozvíte v přiloženém videu, či na stránkách hry, kde se můžete i zaregistrovat pro zkušební testy. My už jen doplníme, že plná verze Pagan Online bude spuštěna příští rok, a to výhradně na počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama