LOTR Online spouští Legendary servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LOTR Online spouští Legendary servery

LOTR Online spouští Legendary servery

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 11. 2018 16:01 4
Reklama

Minulý týden jsme vás prostřednictvím novinky informovali o plánovaném spuštění Classic verze oblíbené MMORPG World of Warcraft, kde si fanoušci na speciálních servech budou mít příležitost oživit původní podobu hry bez veškerých expanzí, které hru později obohatili a zdá se, že Blizzard tímto krokem nastavil trend, který budou následovat i některé další online hry.

Daybreak Game Company, kteří mají aktuálně v péči Lord of the Rings Online, oznámili, že spouštějí Legendary servery této hry z roku 2007. To v praxi znamená návrat k první příběhové kapitole s názvem Shadows of Angmar, tím to ale překvapivě nekončí. Autoři mají v plánu do hry zhruba každé čtyři měsíce přidávat jednotlivé expanze, takže hra by měla dříve či později dospět do stejné fáze, v jaké se aktuálně nachází.

Legendary servery budou sice zpočátku omezené obsahem původní hry, přesto ale obsahují nejrůznější vylepšení, kterými si hra za dlouhou dobu svého vývoje prošla. Pro přístup do této verze hry je potřeba mít aktivní VIP předplatné, které stojí měsíčně 15 dolarů, k dispozici jsou ale i výhodnější balíčky na více měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama