Nová verze Overwatch reinstaluje hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová verze Overwatch reinstaluje hru

Nová verze Overwatch reinstaluje hru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 11. 2018 15:39
Reklama

Populární multiplayerovou akci Overwatch čekají zásadní úpravy. Ne, že by se hratelnost této FPS měla nějak výrazně proměnit, změny se budou týkat převážně optimalizace některých procesů probíhajících na pozadí. S tím souvisí i oznámení Blizzardu, že s dalším patchem bude potřeba hru na všech platformách přeinstalovat.

Podle vyjádření vydavatele připravuje vývojářský tým zásadní změny v jádru hry, které jednoduše není možné aplikovat na její aktuální verzi. Kromě standartních oprav několika bugů bude patch optimalizovat práci hry s pamětí, načítací časy a mělo by dojít i ke zmenšení místa potřebného pro uložení hry na disku na konzoli PlayStation 4.

Datum vydání patche sice ještě není známé, Blizzard si je ale dobře vědom toho, že při takto neobvyklém kroku je dobré fanouškům radši vše vysvětlit předem. Kromě oprav a stabilizace hry ale přece jen dojde i na nějaký nový obsah. Kromě prohlášení, že vývojáři chystají navýšení četnosti eventů ve hře se můžeme těšit i na novou postavu Ashe, představenou na letošním Blizzconu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama