Fornite překročil další metu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fornite překročil další metu

Fornite překročil další metu

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 11. 2018 11:53 3
Reklama

Jak se zdá, Fortnite jen tak nepřestane hýbat herním světem. To, že je tento battle royale fenomén extrémně populární, už si asi všichni tak nějak všimli. Vždyť v únoru letošního roku ho v jediný den hrálo skoro tři a půl milionu lidí, a to se rozhodně nedá říct, že by popularita jakkoliv zkomírala. Ale co teprve v těchto dnech?

Ostatní podobné hry nechává daleko za sebou. Jeho největší konkurent PlayerUnknown's Battlegrounds je co se týče počtu aktuálně hrajících hráčů se svými necelými osmi sty tisíci hluboko pod ním. Mimochodem, dlouhodobým vrcholem je u PUBG v tomto ohledu laťka tří milionů součastně hrajících. To jen tak pro srovnání.

Ovšem jak to tak vypadá, Fortnite je asi k nezastavení. Nedávno totiž překročil další metu. Momentálně je na serverech v jednu chvíli přes neuvěřitelných osm milionů hráčů. Lví podíl na tom nepochybně má nedávné vydání v Jižní Koreji. Jen pro představu, na Steamu je v jednu chvíli aktivních asi pět milionů lidí, přičemž podle dat SteamSpy je pravidelným vrcholem šestnáct milionů přihlášených. Ovšem v tomto případě jde o osoby, které mají otevřený klient, čili jsou tato čísla zavádějící.

Každopádně je jisté, že záliba ve hraní Fortnite herní svět zdaleka neopustila. Vývojáři na hře neustálé pracují a plně ji podporují. Vzhledem k těmto číslům se na tom určitě v příštích měsících nebude nic měnit. A co vy? Hrajete tento battle royale megahit, nebo vás to nechává chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama