THQ Nordic kupuje další dvě studia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic kupuje další dvě studia

THQ Nordic kupuje další dvě studia

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 11. 2018 10:08
Reklama

Nebyl by to ten správný týden, kdyby nebyla oznámena alespoň jedna starší hra pro Nintendo Switch a THQ Nordic nekoupilo novou značku. Tentokrát to ale posunuli ještě o level výše. Nyní totiž oznámili, že vlastní rovnou dvě nová studia. Konkrétně se jedná o Coffee Stain Studios a Bugbear Entertainment. První z nich se podepsalo například pod kooperací Deep Rock Galactic. Bugbear pak má na svědomí závody Wreckfest.

Lars Wingefors, CEO THQ Nordic, k tomu řekl: “Coffee Stain je vášnivý a velmi kompetentní tým, který tvoří výborné hry. Po několika letech bez vydání velkého titulu to nyní s hrami jako Satisfactory a Deep Rock Galaxy vypadá opravdu dobře. Těším se na spolupráci s Antonem Westberghem a jeho týmem,” Westbergh pak k tomu dodal, že THQ je pro jeho studio skvělým domovem. Nejen že prý mají dlouholeté zkušenosti s vývojem a vydáváním her, ale také si mohou dovolit podporovat svoje studia ve vývoji velkých titulů.

V podstatě to samé zaznělo i od vedení studia Bugbear Entertainment. To prý pod hlavičkou THQ bude i nadále pokračovat ve vývoji závodních her.

THQ Nordic toho má ve svém repertoáru opravdu hodně. Momentálně se skrz všechny jejich studia pracuje na 55 projektech, přičemž 35 z nich ještě není oznámeno. Jsme opravdu zvědavi, s čím v příštím roce přijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama