Trials Rising bude obsahovat lootboxy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trials Rising bude obsahovat lootboxy

Trials Rising bude obsahovat lootboxy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 11. 2018 09:45
Reklama

Jen málokterá hra z posledních let od Ubisoftu neobsahuje mikrotransakce. Dokonce ani poslední díly série Assassin’s Creed se tomu nevyhnuly. Další na řadě je nový přírůstek do motorkářské série Trials, který se docela bizarním způsobem představil na letošní E3.

Hráči z komunity, která se kolem Trials za dlouhá léta její existence vytvořila, s tím očividně nejsou vůbec spokojeni. Podpora Ubisoftu samozřejmě ihned přispěchala s ujištěním, že půjde čistě o kosmetické doplňky, které nijak samotnou hratelnost neovlivní.

To je docela obvyklá odpověď. Následně ale také bylo řečeno, že z hlediska businessu by byl nesmysl neimplementovat lootboxy do her. “Ano, znamená to, že někteří hráči po zakoupení hry do ní ještě něco investují. Ve výsledku pak máme vyšší příjmy a také máme více prostředků pro vývoj budoucích titulů,” uvedli vývojáři v oficiálním vyjádření. Na závěr ještě dodali, že je to naprosto jednoduché. Pokud by hráči bedničky nekupovali, prostě by ve hrách nebyli.

Vydání Trials Rising je plánované na 12. února příštího roku. Bude to vůbec poprvé, co se nějaká hra z této série podívá na konzoli od Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama