Exvývojáři z Blizzardu tvoří karetní hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exvývojáři z Blizzardu tvoří karetní hru

Exvývojáři z Blizzardu tvoří karetní hru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2018 11:30 6
Reklama

Sbírání kartiček má bezesporu své kouzlo. S rozvojem technologií se i tato záliba nenápadně přesunula do virtuálního světa, kde v různých formách nadále přežívá. Hráči mají možnost vybrat si hned z několika propracovaných karetních her.

Hearthstonu od Blizzardu by ráda konkurovala Bethesda s The Elder Scrolls Legends. Žhavou novinkou je skvělý Thronebreaker: The Witcher Tales, nesmíme zapomenout ani na původní Gwent. Koncem září navíc vstoupil do otevřené bety titul Magic: The Gathering Arena. Na další kartičky už snad ani není místo. Čas od času se však objevují další.

Třeba Mythgard, hra od Rhino Games, studia plného bývalých zaměstnanců Blizzardu a studia Gazillion. Sami si pravděpodobně uvědomují, že zmlsaným hráčům je potřeba nabídnout něco originálního. Ve svých kartách proto míchají fantasy prvky s moderní dobou. Autoři slibují svižné tempo Hearthstonu a komplexitu série Magic: The Gathering.

Hráči si mohou namíchat balíčky dle libosti, neměli by být omezováni frakcemi nebo třídami. Soupeřit se bude v režimech 1v1 a 2v2, k dispozici bude přes 300 karet. Krom toho se počítá také se singleplayerovou kampaní. První dojem lze načerpat z přiloženého videa.

V příštím roce se chystá uzavřená beta a předběžný přístup, hra bude k dispozici na Steamu. V budoucnu se počítá také s mobilní verzí. Už nyní si lze karty trochu osahat v pre-alpha verzi na oficiálních stránkách. Co na nové kartičky říkáte? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama