Herní Narcos v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Narcos v nové ukázce

Herní Narcos v nové ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 11. 2018 13:40
Reklama

Seriál Narcos v produkci populární streamovací služby Netflix jistě většina z vás zná. Sleduje počínání jednoho z nejznámějších drogových magnátů Pabla Escobara a agentů DEA, kteří se ho snaží za každou cenu dopadnout.

A právě z tohoto univerza má v produkci amerického vydavatelství Curve Digital, která na projektu pracuje se svojí dceřinou společností Kuru, vzniknout hra Narcos: Rise of the Cartels. Zatím jsme o ní neměli moc informací, kromě toho, že by měla vyjít někdy příští rok na PC a konzole, konkrétně PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Curve Digital ale na své twitterovém účtu zveřejnil první trailer ze hry, takže jsme zase o něco moudřejší. Titul by měl být k mání někdy v druhé polovině příštího roku a herně půjde o akční tahovou strategii, která bude, jak už sama ukázka napovídá, brutální. Každý, kdo viděl seriál, si asi sám dokáže představit, co to bude přibližně znamenat. Co se týče explicitnosti při zobrazování násilí, tvůrci seriálu si rozhodně nebrali servítky.

Bude možné hrát za obě strany konfliktu, tedy jak agenty DEA, kteří rozhodně nemohou jakýkoliv výskyt drog nechat bez povšimnutí, tak za samotný Pablův Medellínský kartel. Dějově by měla hra sledovat první sezonu seriálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama