Just Cause 4 ve výbušném traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 ve výbušném traileru

Just Cause 4 ve výbušném traileru

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 11. 2018 15:44 2
Reklama

S blížícím se vydáním Just Cause 4 neuplyne týden, kdy by se autoři nepochlubili nějakým novým videem ze hry. Vzhledem k jejich přitažlivě zběsilému tempu se jim ale nemůžeme divit a je potřeba uznat, že novinka vypadá skutečně k světu. Výjimkou není ani poslední příspěvek k propagaci nové hry, kde se Rico Rodriguez opět dosyta vyřádí.

Stejně jako v mnoha předchozích případech i v tomto traileru se prezentuje především počasí, svoboda pohybu a nekonečná akce. Hra bude zasazena do Jižní Ameriky, kde se v roli zmíněného bývalého agenta vydáte na jeho dosud neosobnější misi za odhalením minulosti jeho otce.

Hra nabídne tradičně obří mapu, na které se vystřídají snad všechna myslitelná přírodní prostředí, ale i velká města. V přírodě narazíme na několik druhů zvířat a k pohybu využijeme především ikonický wingsuit či padák, ve městě na nás budou čekat spousty vozidel a dalších dopravních prostředků.

Velkou chloubou série je už dlouhodobě fyzika a hrátky s jejím využíváním. Autoři lákají na přepracovaný engine, který nabídne ještě širší možnosti využití než kdykoli předtím. Pokud bude ve hře všechno držet pohromadě, bude to v kombinaci s variabilním počasím a záplavami nepřátel skutečná lahůdka.

Just Cause 4 vychází na PC, PS4 a Xbox One 4. prosince a k zakoupení je i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama