Riot oznamuje spolupráci s Marvelem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot oznamuje spolupráci s Marvelem

Riot oznamuje spolupráci s Marvelem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 11. 2018 09:01 1
Reklama

Pro hráče populární MOBA hry League of Legends sice už letošní sezóna skončila, ale společnost Riot Games v posledních dnech přichází s jedním překvapením za druhým. Mimo odhalení zbrusu nového šampiona jsme se včera také dočkali oznámení spolupráce s komiksovým gigantem Marvel.

Z této spolupráce by mělo vzejít více komiksových sérií, přičemž první z nich se bude jmenovat Ashe: Warmother. Je tedy jasné, že se tady bude vyprávět příběh ledové lukostřelkyně, která je ve hře už pěknou řadu let. C.B. Cebulski z Marvelu k této spolupráci řekl: “Spousta fanoušků Marvel univerza a komiksů sdílí svoje nadšení spolu s komunitou hráčů. League of Legends je jednou z nejznámějších her v průmyslu a její unikátní svět se spoustou rozmanitých charakterů je perfektní pro komiksovou adaptaci. Jsme opravdu nadšeni z tohoto partnerství.”

Pokud jste s League of Legends nikdy nepřišli do styku, tak to může vypadat, že tento titul kolem sebe žádný příběh nemá. Opak je ale pravdou. Lore celého světa a jednotlivých postav je opravdu propracovaný. Můžete se o tom přesvědčit sami na oficiálních stránkách, kde najdete všechny popisy a povídky i v češtině.

Prvních plodů této spolupráce se dočkáme v březnu příštího roku. My hlavně doufáme, že se některé z těchto sérií vyjdou v budoucnu i v češtině. Jak ale víme ze zkušeností s ostatními sériemi, minimálně pár let si na to budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama