Man of Medan vám zabere 4 hodiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Man of Medan vám zabere 4 hodiny

Man of Medan vám zabere 4 hodiny

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 11. 2018 09:43
Reklama

Už jsou to více než 3 roky od doby, co studio Supermassive Games vydalo svoji hororovku Until Dawn. Nyní pracují na souboru povídek jménem The Dark Pictures Anthology. Jeho první část jménem Man of Medan vyjde na začátku příštího roku a spolu s rozšířeným trailerem jsme se také dozvěděli, že jeho dohrání nám zabere 4 hodiny. Pokud si ale budete chtít projít všechny konce, tak vám herní doba ještě o pár hodin naroste.

O dalších příbězích toho ještě moc nevíme. Vývojáři se prý v každém z nich chtějí zaměřit na jiné odvětví hororového žánru. V Man of Medan budete sledovat příběh skupinky pěti lidí, kteří se rozhodli prozkoumat vrak potopené lodi v jižním Pacifiku. Z krásné dovolené na lodi se ale stane peklo.

Hratelnostně by na tom měl být Man of Medan podobně jako Until Dawn. Na vašich volbách bude opravdu záležet a opět je jen na vás, kdo přežije. Vývojáři potvrdili, že je tady možnost, aby přežili všichni a na druhou stranu také nemusí zbýt nikdo. K tomu je tady ještě záhadný kurátor, který vás bude provázet skrz všechny příběhy. Tvář a hlas mu propůjčil herec Pip Torrens.

Na rozdíl od Until Dawn si budete moci příběhy z The Dark Pictures Anthology zahrát i na PC a Xboxu One. Supermassive Games ale potvrdili, že i nadále se Sony mají kladný vztah a pracují na několika projektech, které budou exkluzivní pro jejich konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama