Mobilní Warcraft se inspiruje Pokemon Go
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní Warcraft se inspiruje Pokemon Go

Mobilní Warcraft se inspiruje Pokemon Go

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 11. 2018 10:09 1
Reklama

Dnes se nejspíš bude v souvislosti s Blizzardem hlavně řešit čtvrtý díl série Diablo, o kterém jsme se díky Kotaku dozvěděli zajímavé informace. Krom toho ale také byla řeč o Warcraftu. Netýkalo se to ale předělávky třetího dílu ani čtyřky. Informace mluví o mobilní hře ze světa Warcraftu, která má být inspirovaná Pokémon Go.

Blizzard se ohledně mobilních her vyjádřil v tom ohledu, že jich do budoucna plánuje více. Prý se pohled na Diablo Immortal přímo ve studiu hodně liší od názorů hráčů. I když za něj schytali obrovskou kritiku, stále mu plně důvěřují. Menších mobilních projektů prý ve studiích Blizzardu vzniká několik.

Jeden z takových týmů by měl pracovat na Warcraft hře, která bude fungovat podobně jako Pokémon Go. V poslední době se s takovými hrami docela roztrhl pytel. Příští rok nás čeká hra tohoto typu ze světa Harryho Pottera a není to zase tak dávno, co vyšlo Follow JC Go. Není ale jisté, že o tomto projektu vůbec někdy něco uslyšíme přímo od Blizzardu. Rušení rozpracovaných projektů v jejich případě není nic neobvyklého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama