4Sight se předvádí v čerstvém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4Sight se předvádí v čerstvém traileru

4Sight se předvádí v čerstvém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 11. 2018 08:23
Reklama

Existuje nepřeberné množství kompetitivních her, uspět v této kategorii je velmi těžké. Někdy nestačí ani originální nápad, což dokazuje zpráva o zrušeném projektu Total War: Arena. Další a další však zkouší své štěstí. Mezi ně patří i ukrajinské studio Shadow Masters.

V čerstvém traileru se chlubí hrou 4Sight. Připomínat by mohla třeba Xcom, až na to, že 4Sight je realtime PvP akce. Vše začíná výběrem konkrétních žoldáků, což je velmi důležité rozhodnutí. Ovlivňuje totiž styl boje. Nabízí se různé variace, třeba sniper, jemuž hlídá záda ninja, nebo agresivnější kombinace granátometčíka s podporou brokovnice v rukou inženýra. V jednom týmu je však místo hned pro čtyři žoldáky, možných variací je tedy spousta.

Potyčky se odehrávají v barevných arénách. Prostředí by mělo být rozmanité, bohaté na různé objekty, za nimiž mohou hráči skupinu žoldáků pohodlně skrýt před nepřátelskou palbou. Je možné získat také výškovou převahu a překvapit protivníka ze střechy budovy. V prostoru se budou válet různé vychytávky pro členy týmu. Lze najít nové vybavení, schopnosti a další prvky, s jejichž pomocí je možné získat výhodu v boji.

Studio Shadow Masters sice není podepsané pod žádným velkým projektem, zkušenosti mají především z vývoje menších her. I tak by ale mohli akcí 4Sight překvapit. Hra by měla vyjít koncem příštího roku na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama