World War 3 obohatil Team Deathmatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War 3 obohatil Team Deathmatch

World War 3 obohatil Team Deathmatch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 11. 2018 13:01
Reklama

Online střílečka World War 3 by se dala označit jako náročnější a realističtější Battlefield. Vize třetí světové války v podání autorů ze studia Farm 51 evidentně zaujala početnou skupinu, jen v prvních dvou dnech předběžného přístupu do hry investovalo přes sto tisíc hráčů. Že jde o rozpracovaný projekt, nikomu příliš nevadí, příslib pravidelného servisu ze strany vývojářů stačil.

Co slíbili, to také plní a po měsíci přicházejí s prvním velkým updatem. Asi největší novinkou je Team Deathmatch mód, který ve hře doposud chyběl. Spolu s ním přichází také mapa Warsaw Shopping Mall, jejíž název je snad všeříkající. K tomu vývojáři přihodili celou řadu maličkostí, například pušku MSBS Bullpup, bojové vozidlo IFV Boxer nebo ruskou partyzánskou uniformu.

Vylepšení se dočkal spawn systém, změny mohou hráči vyzkoušet zatím pouze na výše zmíněné TDM mapě. A protože vývojáři naslouchají komunitě, objevila se celá řada menších úprav, jimiž reagují na zpětnou vazbu od samotných hráčů. Třeba účinnost ručního protitankového granátometu byla snížena, let střely odstřelovacích pušek byl zpomalen a otočné věže T90 se nyní chovají tak, jak mají.

Zveřejněny byly také plány pro letošní zimu, v nichž je zmíněn obsah dalších updatů. Ty se ponesou v podobném duchu, krom vánočních kosmetických předmětů budou postupně přibývat další zbraně, mapy, ale také jazykové mutace. A kdy se hra dostane do plné verze? To v tuto chvíli patrně nevědí ani samotní autoři. V jakém je hra stavu se můžete přesvědčit sami, na Steamu je World War 3 nyní ve slevě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama