Změny dvou map v Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Změny dvou map v Black Ops 4

Změny dvou map v Black Ops 4

Filip Švácha

Filip Švácha

23. 11. 2018 12:00
Reklama

Nejnovější díl extrémně populární série Call of Duty s podtitulem Black Ops 4 už má vydání přibližně měsíc za sebou. Pro někoho radikální změna v přístupu vývojářů z Treyarchu, která znamená totální vypuštění jakékoliv kampaně pro jednoho hráče, byla předmětem rozsáhlých debat.

Mnozí si mysleli, že to hře uškodí, že už to nebude to pravé Call of Duty, protože i když většina hráčů vyhledává tuto střílečku za účelem online soupeření se svými kamarády, signleplayerová část k němu prostě neodmyslitelně patří. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na přidání v dnešní době zřejmě zásadního battle royale režimu.

Jak se ale zdá, celému projektu to nakonec moc neuškodilo, vždyť například u nás si poslední díl v recenzi vynesl absolutní hodnocení. Nezaostává ani co se týče samotných prodejů, vždyť zatím se jedná o nejlépe prodávanou hru letošního roku, a to i přes to, že musí soupeřit s takovou konkurencí, jako je dlouho očekávané pokračování westernové akce Red Dead Redemption 2.

Hráče této střílečky by tedy mohlo zajímat, že došlo k úniku změn dvou map. Konkrétně se jedná o noční verzi Firing Range a Seaside, která dostane efekt deště, a budete si ji moci vychutnat při západu slunce. Na obě mapy se můžete podívat níže, navíc k nim už dokonce existuje i video.

Je tedy už jisté, že map se dočkáme, ovšem co už jisté není, je jakým způsobem je tým chce dostat k hráčům. Bude to v rámci nějakého speciálního eventu, nebo pouze pokud si koupíme season pass. Na tuto odpověď si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama