MechWarrior 5 vyjde v září příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MechWarrior 5 vyjde v září příštího roku

MechWarrior 5 vyjde v září příštího roku

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 12. 2018 16:58 4
Reklama

Od posledního číslovaného dílu série MechWarrior uplynula už pěkně dlouhá doba. MechWarrior 4: Vengeance od FASA Interactive se na PC totiž dostala už v roce 2000. Skoro zapomenutá značka o sobě ale dala výrazněji vědět ještě v roce 2013, kdy vyšel MechWarrior Online od Piranha Games, a právě tito vývojáři se pustili i do regulérního pátého dílu.

Oznámení plánů na MechWarrior 5: Mercenaries proběhlo už před více než deseti lety, takže ani tato hra za sebou nemá úplně jednoduchý vývoj, přesto je již téměř jisté, že se jí nakonec opravdu dočkáme. V rámci letošního Mech-conu bylo po několika odkladech konečně oznámeno snad definitivní datum vydání, které připadá na 10. září 2019.

Primárně singleplayerová hra se bude tentokrát odehrávat v roce 3015, ale v rámci kampaně nás zavede ještě o 34 let dále. Kromě hry pro jednoho hráče nabídne dnes hojně postrádanou kooperaci, konkrétně pro čtyři spoluhráče. Co se platforem týče, MechWarrior 5 vyjde stejně jako většina hlavních dílů série pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama