UPDATE: Patch pro Battlefield V zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Patch pro Battlefield V zítra

UPDATE: Patch pro Battlefield V zítra

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 12. 2018 22:21
Reklama

Již dnes se hráči Battlefieldu V těšili na vydání prvního masivního patche, který měl přinést nový obsah i spoustu vylepšení. Ať už se jedná o poslední část kampaně pro jednoho hráče, tréninkovou střelnici nebo zcela novou multiplayerovou mapu Panzerstorm, ve všech případech se jednalo o vítané přídavky. Nuže, věci se trochu zkomplikovaly.

UPDATE

Tak konečné zdržení bylo opravdu jednodenní, daného patche se hráči na všech platformách dočkají jíž zítra. V následujících dnech vám přineseme naše dojmy z nového obsahu.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Včera večer proběhl stream, kde vývojáři ukazovali a komentovali nový obsah. Zavedená věc, říkáte si. Ne tak úplně pro DICE. Během hraní přišli sami autoři na bug, který zapříčinil odklad patche na neurčito. Ano, pouze pár hodin před vydáním aktualizace se objevila chyba, která má (s ohledem na rozhodnutí o odkladu) velký dopad na samotnou hru. Takhle si švédské studio rozjezd své služby Tides of War, která garantuje přísun nového obsahu, určitě nepředstavovalo.

Nové datum vydání není známo, nicméně twitterový účet Microsoftu mluví o zítřku. Těžko říci, jestli se vývojářům podaří opravit daný bug tak rychle. Nebýt daného streamu, možná by DICE o daném bugu nevědělo, což by mohlo zasadit titulu další ránu. O což nestojí ani komunita, tak ani autoři. Přesto celou situaci nelze tímto omlouvat, studio by si takovéto věci prostě mělo ohlídat.

Ještě včera přes den byl vypuštěn nový trailer, který měl na daný update lákat:

Jakmile budeme vědět nové datum vydání, budeme vás samozřejmě informovat i s detailními informacemi, na co všechno se můžeme v opožděném termínu těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama