Unikají střípky o Star Wars od Respawnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikají střípky o Star Wars od Respawnu

Unikají střípky o Star Wars od Respawnu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

4. 12. 2018 12:50 2
Reklama

Spousta fanoušků Star Wars již nějaký ten čas sní o hrách, které by dokázaly pokračovat ve stopě legendárních Knights of the Old Republic od BioWare. Od konce roku 2004, kdy svět okouzlil druhý KOTOR, uplyne pozítří celých 14 let, a mezitím jsme se kromě několika zrušených singleplayerových superprojektů dočkali hlavně her, zaměřených na multiplayer.

Alespoň částečně by to mohlo změnit studio Respawn, jejichž Star Wars Jedi: Fallen Order dle nejnovějších úniků není až tak daleko, jak by se mohlo zdát. Akční adventura od tvůrců Titanfallu byla lehce poodhalena v rámci uzavřené marketingové události ke Star Wars univerzu, a nebyl by to Reddit, kdyby se na něm neobjevil poměrně detailní textový přepis.

Fallen Order má vyjít v listopadu, a odehrává se přibližně pět let po filmové epizodě III, tedy Pomstě Sithů. Hlavním hrdinou je Cal, bývalý padawan, který přežil veškeré pokusy o vyhlazení Jediů. Jeho mentorem se pak má stát žena jménem Ceres. Uživatel s přezdívkou Xyzsvtabc si přesně nevybavuje některé detaily, řeč však byla o deváté a druhé sestře, což má dle všeho spojitost s Inquisitory. K vidění prý byla hromada artworků, gameplay detaily, či rovnou videa, však prezentovány nebyly.

Událost se dále věnovala i dalším důležitým prvkům Star Wars univerza, pokud je tedy váš vztah k Hvězdným válkám hlubšího rázu, veškeré další odposlechnuté informace najdete v tomtéž přiloženém Redditovém příspěvku.

Some info from r/StarWarsLeaks

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama