Dragon Age 4 asi opravdu na TGA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Age 4 asi opravdu na TGA

Dragon Age 4 asi opravdu na TGA

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 12. 2018 12:12
Reklama

Dá se říct, že The Game Awards, herní akce v režii Geoffa Keighleyho, bude určitě tím pomyslným vrcholem tohoto roku. Od roku 2014 nás pravidelně baví tímto herním svátkem a ani protentokrát nebude nic jinak. Všichni už se těšíme, jaké nové hry nám takhle akce přinese.

Několik zvěstí a zpráv už jsme měli možnosti zaslechnout, samozřejmě čím blíže akce je, tím více se stupňují. O možnosti zveřejnění dalšího Dragon Age jsme už něco psali, ale zdá se, že se opravdu nějaké ukázky dočkáme. Casey Hudson se asi před týdnem rozpovídal na svém blogu, ale teď tu máme ještě aktuálnější informace.

Podle herního portálu GamesBeat se odhalení na letošních The Games Awards dočkáme, ale to co uvidíme, bude jediná hotová část hry. „Dragon Age 4, nebo jak to pojmenují, je podle zdrojů ze studia alespoň tři roky před vydáním. Toto datum by se mohlo změnit, ale taková jsou momentálně očekávání Electronic Arts. Bioware s EA se ani ještě nedohodli, jak se nové pokračování bude jmenovat, ale to by samozřejmě ještě před konáním The Game Awards mohli rozhodnout.“ píše redaktor GamesBeatu Jeffrey Grubb.

Podle těchto informací to vypadá, že v Bioware si ukousnuli příliš velké sousto. Studio ještě ani nemá hotový svůj další projekt Anthem. Je ovšem logické, že po nepovedeném pokusu o to přivést Mass Effect zpět k životu, je Dragon Age to správnou volbou. Hlavně tedy především vůči fanouškům týmu, kteří jsou teď ne úplně uspokojeni s výsledkem Andromedy a oznámením Anthemu, který je nechává chladnými. Podobně jako to udělala Bethesda s oznámením dalších The Elder Scrolls, tak i Bioware by dalším Dragon Agem spoustu hráčů uklidnil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama