Postup v Red Dead Online vám asi zůstane
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postup v Red Dead Online vám asi zůstane

Postup v Red Dead Online vám asi zůstane

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 12. 2018 12:11 2
Reklama

Miliony hráčů už uhání v Red Dead Redemption 2 na koni divokým západem a spousta z nich to dělá i v rámci multiplayeru, který byl před pár dny spuštěn v otevřené betě. Není nad to si s kamarády založit gang desperátů a přepadávat banky a vlaky. Asi ne úplně všichni jsou ale zcela spokojeni, když Rockstar bude muset zasáhnout do ekonomiky hry, protože cena předmětů neodpovídá získávaným odměnám.

Ovšem je tu ještě další otázka, co zřejmě spoustu hráčů trápí. Co se stane, až beta skončí? Přijdeme o veškerý dosažený postup, nebo se naše postava přenese do plné verze? Není to totiž tak dávno, co Rockstar ve svém blogu upozornil, že není zcela jisté, zdali dosažený postup ve hře zůstane, či ne. Studio sice nezmínilo, že by plánovalo resetovat všechny účty, ale upozornilo, že stát se to může.

„Doufáme, že postup dosažený hráči zůstane dlouhodobě zachován, avšak u testování tak rozlehlé bety existuje šance, že budeme v případě potíží muset progres resetovat,“ vysvětluje Rockstar. Zdá se, že toto vysvětlení nestačilo, tak aby studio hráče uklidnilo doopravdy, později ještě zveřejnilo tento tweet.

„Děkujeme za neustálou podporu ohledně bety Red Dead Online. Chtěli bychom sdělit všem hráčům, které zajímá, jestli dojde k vymazání postupu, že v rámci konce bety to není v plánu. Právě nadále pracujeme na updatu, který se zaměří na stabilitu a ekonomickou část hry. Doufáme, že vyjde později tento týden, takže prosím čekejte na další novinky,“ stojí na Twitteru.  

Zatím nevíme, kdy bude beta končit, takže jak to celé dopadne, si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat. Zdá se však, že bychom v tomto ohledu mohli přeci jen zůstat klidní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama