Obsidian představil RPG The Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsidian představil RPG The Outer Worlds

Obsidian představil RPG The Outer Worlds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2018 06:34 17
Reklama

Studio Obsidian Entertainment má na kontě celou řadu zajímavých titulů, třeba Nevewinter Nights, Pillars of Eternity nebo Fallout: New Vegas. Právě New Vegas byl hráči velmi dobře přijat, studio se dokonce nechalo slyšet, že by si klidně střihli další díl oblíbené série. Bethesda studio bohužel k práci na dalším dílu nepustila. Retro budoucnost však vývojáře evidentně velmi přitahuje. Tuto skutečnost potvrzuje jejich nově oznámené RPG.

Novinka The Outer Worlds je New Vegas hodně podobná, vlastně by se dala označit jako jeho spirituální nástupce. Vše se točí kolem kolonizace vesmíru kdesi na okraji galaxie. Středobodem je ale samotný hráč a je pouze na něm, jak se bude příběh odvíjet. V sázce je existence kolonie Halcyon, její osud je navázán na hráčova rozhodnutí.

Čerstvá novinka by mohla suplovat plnohodnotný díl série Fallout, který bohužel na úkor Fallout 76 chybí. Hra vzniká ve spolupráci s labelem společnosti Take-Two, kterým je Private Division. Vyjít by měla někdy v roce 2019 na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama