Company of Heroes 2 na Steamu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Company of Heroes 2 na Steamu zdarma

Company of Heroes 2 na Steamu zdarma

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 12. 2018 10:40 5
Reklama

Už před více než pěti lety vyšlo na PC pokračování úspěšné RTS Company of Heroes. Kvalit původního dílu z roku 2006 sice podle mnohých fanoušků hra nedosahovala, přesto se jedná o kvalitního zástupce svého žánru a vzhledem k tomu, že si jí můžete aktuálně pořídit zcela zdarma, by vám rozhodně neměla uniknout.

Akce se pochopitelně týká obchodu Steam, kde si Company of Heroes 2 můžete po dobu tohoto víkendu bezplatně aktivovat. Nezapomeňte, že po přidání do vaší knihovny vám hra zůstane, takže se vyplatí si jí pořídit i v případě, že jí momentálně nemáte chuť hrát a chtěli byste si jí pošetřit na později.

K dispozici jsou i slevy na dvě velké expanze, konkrétně příběhové rozšíření Ardennes Assault a multiplayerový přídavek The British Forces. Obě seženete za čtvrtinu ceny a vzhledem k jejich obsahu si tím můžete výrazně prodloužit trvanlivost hry. Pokud by vám ani to nestačilo, můžete za výhodnou cenu sáhnout i po Company of Heroes 2 Master Collection, ve které dostanete navíc ještě několik balíčků s jednotlivými misemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama