Představena RTS Conan Unconquered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představena RTS Conan Unconquered

Představena RTS Conan Unconquered

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 12. 2018 12:59 3
Reklama

Řadu videoher podle slavného Barbara Conana rozšíří příští rok v létě další titul. Jmenuje se Conan Unconquered a tentokrát se bude jednat o strategii, která by se zdánlivě dala připodobnit k žánru tower defense. Budete v ní totiž bránit svou pevnost před stále rostoucími vlnami nepřátel.

Hra je vyvíjena studiem Petroglyph Games, od kterého se mimo Conana dočkáme v brzké době i remasterů původních Command & Conquer a Red Alert. Zakládající členové tohoto studia totiž začínali právě na této sérii a pod značkou Petroglyph Games se proslavili především Star Wars: Empire at War, ale žánru strategií se drželi i v jejich další tvorbě.

Hratelnost Conan Unconquered bude založena na odrážení stále početnějších nepřátelských armád, mezi jednotlivými koly budeme spravovat své zdroje, vyvíjet nové obranné technologie a budovat vlastní bojovníky. Hra bude probíhat v reálném čase s tím, že půjde pozastavit za účelem rozdělení příkazů, případně stavby budov.

Ve hře se samozřejmě objeví známí hrdinové, včetně samotného Conana. Kromě hry pro jednoho hráče nabídne i online kooperaci dvou spoluhráčů, přičemž bránit budete vždy pouze jednu pevnost. Vydání je plánované na druhý kvartál příštího roku, a to pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama