Stahujte demoverzi poslední Lary
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demoverzi poslední Lary

Stahujte demoverzi poslední Lary

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 12. 2018 16:48 14
Reklama

V poslední dekádě tak nějak vymizely demoverze. Dřív jsme byli zvyklí, že jsme si mohli vyzkoušet určitý výsek ze hry, abychom si byli případnou koupí byli jistí. Naštěstí situace se začala během posledních dvou tří let měnit, kdy proběhla celá řada beta testů, které de facto fungovaly jako právě dema. Nakonec se kruh uzavřel, jelikož se vracejí demoverze ve své původní podobě.

Ta aktuální patří nejnovějšímu dobrodružství archeoložky Lary Croft, Shadow of the Tomb Raider. To vyšlo v polovině září a z recenzí si neodnášelo tak nadšené verdikty jako v prvních dvou případech, i když našemu Davidovi se relativně líbilo. Samotné demo nabídne úplný začátek hry v Mexiku, kde se zrovna slaví Día de los Muertos neboli Den mrtvých. Ukázku můžete stahovat z obvyklých míst, tedy Steamu, Playstation Storu a Xbox Storu.

Shadow of The Tomb Raider se již dočkal prvního DLC, stejně tak však značné kritiky za rychlou poloviční slevu, která ho potkala jen pár týdnů po vydání. Pokud by vás však demo zaujalo, titul si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama