Vychází nové DLC pro CoD: Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází nové DLC pro CoD: Black Ops 4

Vychází nové DLC pro CoD: Black Ops 4

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 12. 2018 10:24
Reklama

Pokud se vám už veškerý obsah v novém Call of Duty ohrál, tak si pro vás Treyarch nachystal novou várku v DLC jménem Operation Absolute Zero. Mimo jiné do hry přidá například novou specialistku, za kterou můžete hrát jak v multiplayeru, tak v Blackoutu. Mapa Blackoutu se pak rozroste o novou lokaci Hijacked, která se inspiruje stejnojmennou mapou. Nechybí její charakteristická jachta. Toto místo bude bezesporu během prvních dní nejfrekventovanější oblastí na mapě.

Nová specialistka jménem Zero disponuje high-tech hračkami a během zápasů by spíše měla hrát roli podpory. Bude se soustředit především na odvádění pozornosti a vyřazování nepřátelské techniky. Je ale také vhodná na agresivnější styl hraní. Jak přesně se za ni hraje se můžete podívat v traileru, který doprovází vydání DLC.

Jestli jste se těšili na nový obsah pro zombie část, budeme vás muset zklamat. Přece jenom se ale i pro vás něco najde. S Operation Absolute Zero do hry přibyde nový systém Daily Callings. Na denní bázi budete dostávat nejrůznější výzvy, za které dostanete odměny navíc.

Operation Absolute Zero vychází už dnes pro PlayStation 4 a krom výše zmíněných věcí přinese i opravy bugů a další drobnosti. Kdy přesně dorazí na ostatní platformy jsme se zatím nedozvěděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama