Atlas byl odložen na příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atlas byl odložen na příští týden

Atlas byl odložen na příští týden

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 12. 2018 10:33 1
Reklama

Studio Wildcard na The Game Awards, které se konaly minulý týden, představilo svůj nový obří titul jménem Atlas. Původně měl vyjít už zítra, ale nakonec se jeho vydání přesouvá na 19. prosince. Nebude to ale plná verze. Stejně jako v případě Ark: Survival Evolve nejdřív půjdou do early accessu na Steamu.

Atlas nabídne obří otevřený fantasy svět, který prý bude moci prozkoumávat až 40 000 hráčů najednou. Vzhledem ke zkušenostem z Arku ale docela pochybujeme, že to bude fungovat tak, jak si vývojáři představují. Stejně tak doufáme, že technický stav bude lepší. I když se Ark hodně posunul, tak ani v současné verzi to není žádný med.

Na první pohled Atlas vypadá jako nástupce Sea of Thieves. S ostatními hráči se budete v roli pirátů plavit po zdejších vodách, stavět nové lodě, lovit obří monstra a obsazovat teritoria. Samozřejmě tady bude celá řada dalších věcí, kterými se můžete zabavit. Pokud se v bitvách budete chtít vyvarovat většímu zmatku, můžete zvolit jednodušší verzi ovládání. Samozřejmě vám ale nic nebrání udělat si všechno ručně.

Důležitým prvkem hry také bude objevování. Na začátku se budete muset vydat do vod, které ještě nikdo před tím nenavštívil. Prý ale za průzkum také dostanete náležité odměny. Nezní to vůbec špatně, dokonce dojde i na stavění vlastních měst a kolonií. Snad to bude ve finále všechno fungovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama