Další DLC Lara dostane ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC Lara dostane ještě letos

Další DLC Lara dostane ještě letos

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 12. 2018 12:17 1
Reklama

Nejznámější ženská herní postava má už svůj návrat na herní scénu za sebou. Všechny tří díly rebootované série, na které pracují Crystal Dynamics společně s Eidos Montreal už jsou na trhu a nyní je tedy čas na podporu hry po vydání. Autoři už sami řekli, že plánují vyprodukovat sedm DLC, přičemž to první The Forge už vyšlo. Do konce roku nám ale slíbili ještě další rozšíření a zdá se, že dodrží slovo.

Na oficiálním Tomb Raider účtu na twitteru se objevil příspěvek, lákající na druhé DLC The Pillar, ve kterém se vypravíme za hledáním pravdy o konci Mayské civilizace. Tvůrci prozradili datum vydání, které je stanoveno na 18. prosince letošního roku. Lara tedy rozhodně nejde na zasloužený odpočinek a naopak se bude muset ještě párkrát vykoupat a několikrát spadnout z různých výšek.

Vývojáři nám ale zřejmě chtějí zkrátit čekání na další dobrodružství, a tak kromě tohoto oznámení ještě zveřejnili záběry z práce Eidos Montreal. V krátkém videu z jejich pobočky ukazují, jak vytváří další příběhy slavné archeoložky. Kromě toho můžete vidět několik záběru z připravovaných DLC, nebo třeba návrhy nových přírůstků do šatníku. Jejich pracovním procesem vás provede producent Jonathan Dahan. Rozšíření bude dostupné v rámci Season Passu na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama