Left Alive v nových záběrech ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Left Alive v nových záběrech ze hry

Left Alive v nových záběrech ze hry

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 12. 2018 10:15
Reklama

Taktická série Front Mission, která nyní spadá pod Square Enix, není v našich končinách tak známá, ale existuje už od roku 1995. Od té doby vyšlo pět regulérních dílů a několik dalších podtitulů. Ne vždy se také jednalo o taktickou tahovou strategii, autoři vyzkoušeli i jiné žánry, jako je například realtime strategie.

Hra Left Alive je dalším projektem z tohoto světa a v nejnovější ukázce se můžete podívat, jaké další styly boje a taktiky budete moci využít. Vaší hlavní naplní bude především snaha o přežití v tomto nepřátelském prostředí, plném obřích robotů. Můžete se také snažit pomoci nebohým civilistům. Záleží na vás, jaký postup zvolíte, ale nenápadnost bude v tomto případě asi ta lepší volba. Nesmí chybět ani možnost vytvářet různé pasti a zbraně.

Tvůrci ještě naznačují, že vaše volby v rozhovorech budou mít vliv na průběh děje. Ten bude sledovat cestu tří postav, každou se svým vlastním příběhem a misemi. Jak jejich putování dopadne, se dozvíme už 5. března příštího roku, kdy by měla hra dorazit na PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama