Mortal Kombat 11 běží na novém enginu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat 11 běží na novém enginu

Mortal Kombat 11 běží na novém enginu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 12. 2018 12:42 3
Reklama

Z nového dílu brutální mlátičky Mortal Kombat jsme viděli zatím jen naleštěný trailer, který má opravdu nevhodný hudební doprovod. Vývojáři se ale už v několika interview a na Redditu podělili o pár dodatečných informací. Na úvod přišlo oznámení, že to je další stupeň evoluce této slavné značky. Aby to bylo opravdu velkolepé, pro vývoj nyní studio NetherRealm použilo nový engine.

Díky nové technologii si na hratelných postavách budete moci upravovat i ty nejmenší detaily. Zmínka padla i ohledně toho, že nový grafický engine renderuje každou rozdrcenou lebku v nejvyšších detailech. Nám bude stačit, když budou dobře vypadat postavy samotné.

Soupiska hratelných postav zatím známa není, ale prý uvidíme jak nováčky, tak staré známé tváře. Pokud jeden z dabérů pouze nemlžil, tak bychom měli přijít o dvojici postav. Konkrétně to jsou Kung Lao a Reptile. Bylo by to docela překvapivé vzhledem k tomu, že tyto postavy jsou se sérií už od jejich začátků. Po vydání hry se ještě množství postav rozroste. Skrz DLC se do hry přidá 6 charakterů.

Dostaneme i další kapitolu příběhu, který je sice v Mortal Kombatu docela upozaděný, ale pokud se do něj alespoň trochu ponoříte, tak poznáte, že je propracovanější, než se na první pohled zdá. Vedle toho tady tentokrát bude ještě Adventure mód, který by se měl přiblížit k dílu Shaolin Monks, který vyšel na PlayStation 2 a Xbox v roce 2005.

Krom toho, že hra bude z větší části zaměřena na multiplayer a chystá se i na e-sportovou scénu, také byla oznámena nová technologie GoreTech, díky které prý fatality budou vypadat ještě brutálněji. I když se to někomu může zdát nechutné, takové věci zkrátka k Mortal Kombatu patří.

Hra vychází 23. dubna na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama