Survival DayZ o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival DayZ o víkendu zdarma

Survival DayZ o víkendu zdarma

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2018 07:21 11
Reklama

Včerejší sedmá hodina večerní byla pro zaměstnance studia Bohemia Interactive zajisté významným okamžikem. Dlouho vyvíjený survival DayZ se totiž z předběžného přístupu konečně překlopil do plné verze. Úspěšné završení dlouhé cesty se tento víkend chystají oslavit i s širokou komunitou hráčů.

Vývojáři na hře celý rok usilovně pracovali, odstranili nespočet chyb, přidali nové možnosti a celkově hru optimalizovali pro co nejlepší zážitek. O výsledku jejich práce se ostatně mohou všichni přesvědčit sami. Tuzemské studio připravilo možnost vyzkoušet si plnou verzi hry zcela zdarma.

DayZ je již nyní na Steamu k dispozici bez nutnosti tasit z peněženky platební kartu. Hráči mohou plnou verzi testovat po celý víkend. Až do pondělí je zde také šance uplatnit patnáctiprocentní slevu na pořízení hry. Následně se bude prodávat s cenovkou 37.99 EUR.

Vývoj hry se nicméně nezastaví ani v příštím roce. Chystají se obsahové updaty, roadmapa s připravovanými novinkami se objeví co nevidět. Zkusíte si DayZ o víkendu? Co na plnou verzi říkáte? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama