Vermintide 2 dostává druhé DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vermintide 2 dostává druhé DLC

Vermintide 2 dostává druhé DLC

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 12. 2018 15:20
Reklama

Pokud patříte mezi hráče dobře přijaté akční řežby Warhammer: Vermintide 2, budete asi plesat při zmínce o novém obsahu. Ta je tu právě teď, protože švédský tým Fatshark se rozhodl vydat v pořadí již druhé rozšíření. Ponese vypovídající název Back to Ubersreik, který jasně naznačuje, kde se nadcházející DLC bude odehrávat. Na PC už je k dispozici, ale hráči na konzolích si budou muset ještě týden počkat.

Jak už jsem zmínil, navrátíme se do dobře známého Ubersreiku, kde si pro nás autoři nachystali tři upravené úrovně z prvního dílu. Konkrétně se jedná o Garden of Morr, The Horn of Magnus a Engines of War. Špionka a čarodějka Olesya hráče odešle do iluze města Ubersreik, kde misí naší statečné a ostřílené družiny bude vyřešit záhadu tohoto krví zborceného města, kde se údajně narodil sám Sigmar a zjistit, jaká temná tajemství se skrývají uvnitř. Nesmí chybět ani nové zbraně, úkoly a výzvy.

S příchodem tohoto DLC si také hru konečně mohou zahrát i majitelé konzole od Sony, neboť tam hra zatím ještě nedorazila. Oficiální datum vydání jak rozšíření, tak verze pro PlayStation 4, je tedy 18. prosince a cena je stanovena na příjemných 10 euro. Vypadá to tedy, že teď je ten ideální čas se ke hře vrátit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama