Tým vývojářů HotS se zmenšuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým vývojářů HotS se zmenšuje

Tým vývojářů HotS se zmenšuje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2018 08:53 9
Reklama

Heroes of the Storm netřeba představovat. Hrdý zástupce žánru MOBA už přes tři roky baví hráče po celém světě. V Blizzardu však v poslední době probíhají jisté změny a podle posledních informací to vypadá, že se nevyhnou ani HotS.

Několik vývojářů z týmu pracujícího na hře bylo totiž přesunuto na jiné projekty. Slovy Blizzardu jsou jejich zkušenosti potřeba někde jinde. Zároveň dodává, že podobná těžká rozhodnutí museli udělat v minulosti již několikrát, hry jako Diablo II, World of Warcraft, StarCraft II, Overwatch a další by bez nich nevznikly.

Navzdory těmto změnám by měli HotS nadále pokračovat ve stejných šlépějích. Blizzard slibuje, že i v budoucnu budou do hry přibývat noví hrdinové, eventy a další obsah. Cílem je připravit ji do režimu „dlouhodobé udržitelnosti”. Jak si tento pojem v souvislosti s HotS vysvětlit? Předznamenává snad jakýsi režim údržby, kdy hra sice bude dostupná, ale bez významnější podpory vývojářů?

Klesající zájem o podporu hry podtrhuje také skutečnost, že se v příštím roce neuskuteční pravidelné turnaje v režii Blizzardu – Heroes Global Championship a Heroes of the Dorm. Slovy Blizzardu šlo o další těžké rozhodnutí, které však bylo potřeba udělat za účelem posunout se kupředu tím správným směrem a naplnit tak očekávání hráčů.

Uvidíme, jak to s HotS nakonec dopadne. Až budoucnost ukáže, jak se Blizzard o své dítko v žánru MOBA her postará.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama