Vychází Shattered State od Supermassive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Shattered State od Supermassive

Vychází Shattered State od Supermassive

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 12. 2018 08:40 2
Reklama

Novinka od britského studia Supermassive Games se k nám přiřítila jako blesk z čistého nebe. Pravda, o registraci značky jsme v srpnu sice informovali, kromě loga hry jsme ale postrádali jakékoli další informace. Naděje na další velký titul od autorů Until Dawn se s aktuálním oznámením opět rozpadly, jelikož Shattered State je jejich další hrou pro virtuální realitu.

To ale není to nejzajímavější. Supermassive Games totiž mají bohaté zkušenosti především s platformou PlayStation a i jejich VR tituly vycházely právě tam. Pro Shattered State se ale studio spojilo s Googlem a vznikla z toho exkluzivita pro headset Google Daydream. Vzhledem k nutnosti vlastnit jeden z podporovaných telefonů a samotnou VR helmu, do které se mobil vloží, se tak Supermassive zaměřili na ještě užší publikum, než kdykoli předtím.

Hra samotná bude politickým thrillerem s několika možnostmi voleb, takže autoři jistě těžili ze zkušeností ze zmíněného horroru Until Dawn. Vývojáři také slibují, že při řešení národní krize narazíte na rozvětvení příběhu, což povede k několika zakončením a mělo by výrazně podporovat znovuhratelnost. Překvapením na konec je fakt, že hra vychází okamžitě po svém oznámení, takže pokud jste vybaveni příslušným hardwarem, můžete se do hraní pustit už v tuto chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama